DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22383770,92%
İstanbul
25°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İbrahim Selim ile Quiz Night Şiddetli PSM YouTube Kanalında Başladı

ABONE OL
Haziran 28, 2023 00:48
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sanat, genel kültür, spor, tarih ve daha pek çok alanda soruların sorulduğu, kazananların sürpriz armağanlarla ödüllendirildiği İbrahim Selim ile Quiz Night, yarışmacılarını dönem boyunca Kuvvetli PSM’de touché’de ağırlamaya başladı. İbrahim Selim ile Quiz Night’ın seyircileri kahkaha tufanına sürükleyen birinci kısmı ise Kuvvetli PSM YouTube kanalında yayında.

Bilginin her alanına dokunan, her anı cümbüş dolu dakikalara sahne olan ve biletleri haftalar öncesinde tükenen, cümbüş dolu dakikalarıyla izleyenlerin 30 yaratıcı sorunun yanıtlarını öğrenip kahkahalar eşliğinde kendini sınayabileceği Kuvvetli PSM’nin sevilen programı İbrahim Selim ile Quiz Night’ın birinci kısmı Güçlü PSM YouTube kanalında yayınlandı.

İbrahim Selim ile Quiz Night Güçlü PSM’de hem alanlara hem de ekranlara döndü!

İlk kısmıyla izleyenleri kahkaha tufanına sürükleyen İbrahim Selim ile Quiz Night, Şiddetli PSM touché’nin samimi atmosferinde dönem boyunca düzenlenecek ve eğlenceli soruların bilgi dolu yanıtlarını arayacak. Birinci kısmında ikonik Tarkan kliplerinden, rönesans tabloları ve Rocky sinemalarına kadar yarışmacıları geniş bir yelpazeden sorularla sınayan İbrahim Selim ile Quiz Night, seyircilere çok eğlenceli bir gece yaşattı.

Sezon boyunca gerçekleşecek yarışta, yarışmacılar İbrahim Selim’in sahnede kendilerine sorduğu sorulara, verilen müddet içinde karşılık vermeye çalışıp kazanan birinci üç kümeye sürpriz ikramlar verilirken izleyiciler İbrahim Selim ile Quiz Night’a grup kurarak katılabilecek ve bilgilerini test edebilecekler.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.