DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22693172,16%
İstanbul
27°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Zabıta Memurları Yemin Töreninin ardından göreve başladı

Zabıta Memurları Yemin Töreninin ardından göreve başladı

ABONE OL
Eylül 3, 2023 08:00
Zabıta Memurları Yemin Töreninin ardından göreve başladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL


Beylikdüzü Belediyesi’ne yeni atanan zabıta memurları yemin merasimiyle misyonlarına başladı.  Çalışma arkadaşlarına yeni misyonlarında muvaffakiyetler dileyen Beylikdüzü Belediye Lideri Mehmet Murat Çalık, tüm zabıtaların da 1-7 Eylül Zabıta Haftası’nı kutladı. 

Beylikdüzü Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne yeni atanan zabıta memurları için Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi’nde yemin merasimi düzenlendi. Hürmet duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan merasime, Beylikdüzü Belediye Lideri Mehmet Murat Çalık’ın yanı sıra meclis üyeleri, ünite müdürleri ve zabıtalar katıldı. Misyonlarını adaletli ve dürüst bir formda yerine getireceklerine dair yemin eden memurlar, mesleklerine olan bağlılıklarını da bir sefer daha lisana getirdi.

 

“Zabıta teşkilatı kent ömrünün olmazsa olmazlarındandır”

Törende yaptığı konuşmaya Zabıta Teşkilatının kuruluşunun 197. yıl dönümünü kutlayarak başlayan Beylikdüzü Belediye Lideri Mehmet Murat Çalık, “Zabıta teşkilatı kent hayatının olmazsa olmazlarındandır. Belediyenin de temelinde yatar. Şu an 114 zabıta işçisiyle Beylikdüzü’ndeki birçok mevzuya müdahale etmeye çalışıyoruz. Zabıta, belediyemizin insanlara dokunan yüzüdür. Yaptıkları iş itibariyle ciddiyetlerini korusalar da Beylikdüzü’nde yaşayan 413 bin insanımıza güler yüzle hizmet ettiklerini görüyorum. Bundan asla taviz vermeden bu hizmetleri sürdüreceğiz. Yeni vazifeye başlayan arkadaşlarıma da muvaffakiyetler diliyorum” sözlerini kullandı. 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.