DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22410600,84%
İstanbul
27°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Schneider Electric, Güç Geçişinde Talebi Yönetme Gerekliliğine Dikkat Çekti

Schneider Electric, Güç Geçişinde Talebi Yönetme Gerekliliğine Dikkat Çekti

ABONE OL
Kasım 11, 2022 20:39
Schneider Electric, Güç Geçişinde Talebi Yönetme Gerekliliğine Dikkat Çekti
0

BEĞENDİM

ABONE OL
  • Schneider Electric’in üst seviye yöneticileri, güç müzakerelerini daha ileriye taşımak için NYC İklim Haftası’nda yer aldı.
  • Şirket yöneticileri çevresel, toplumsal ve ekonomik ilerleme için gereksinim duyulan tahlillerin mevcut olduğunu vurguladı.

Enerji idaresi ve otomasyonun dijital dönüşümüne liderlik eden Schneider Electric, dünyanın dört bir yanındaki hükümetlere, şirketlere ve bireylere; daha elektrikli, dijital ve güç açısından esnek bir gelecek inşa etmede oynayabilecekleri büyük, lakin birden fazla vakit azımsanan bir role sahip olduklarını fark etme davetinde bulundu.

Schneider Electric Strateji ve Sürdürülebilirlikten Sorumlu İcra Şurası Üyesi Gwenaelle Avice-Huet; “Dünyayı fosil yakıtlardan arındırmak çok kıymetli, fakat bu süreç, vakit alacak ve iklim değişikliği kelam konusu olduğunda çok fazla bir vaktimiz olmadığı da ortada. Düzgün haber şu ki, bugün bu gayrette yararlanabileceğimiz tahliller mevcut. Bilhassa, birinci etapta gücün nasıl tüketildiğini optimize etmek için yapabileceğimiz çok şey var. Güç denkleminin talep tarafını yönetmek, güçlü bir kaldıraçtır ve şu anda olduğundan çok daha fazla hareket ve ilgiyi hak ediyor” dedi.

Avice-Huet, kendisinin ve başka üst seviye Schneider Electric yöneticilerinin katıldığı NYC 2022 İklim Haftası kapsamında bu açıklamayı gerçekleştirdi. Aktiflik, iklim aksiyonunu ve farkındalığını teşvik etmek için iş dünyası, hükümet ve iklim topluluğundan tesirli iklim aksiyonu önderlerini bir ortaya getiriyor.

Bu yılki buluşma, dramatik düzeyde bozulmuş olan global güç görünümü bağlamında gerçekleşti. Aktiflik kapsamında, yükselen güç fiyatlarının güç geçişinin yalnızca etraf ile ilgili değil, tıpkı vakitte toplumla ve iktisatla de ilgili olduğu ortaya kondu.

Bu kapsamda değerlendirmede bulunan Avice-Huet, “Enerji güvensizliği, görmezden gelemeyeceğimiz global ve büyüyen bir gerçekliktir. Bir tesir şirketi olarak, yalnızca problemler hakkında ihtarda bulunmak için burada olmadığımızın katiyetle farkındayız. Gerçek tahliller sunmak ve herkesi sürdürülebilirliğe giden yolda bir ortaya getirmek için içgörülerimizi ve bilgi birikimimizi kullanmamız gerekiyor” biçiminde konuştu.

Schneider Electric, iklim ve güç müzakerelerine katkılarını güçlendirmek için 2020 yılında kendi Sürdürülebilirlik Araştırma Enstitüsü’nü kurdu. Enstitünün raporları, elektrifikasyon, dijitalleşme, verimlilik ve döngüselliğin kullanılmayan potansiyeli hakkında bedelli bilgiler ve siyaset teklifleri sunuyor. Araştırma takımı, kuruluşundan bu yana değerli ölçüde genişletildi ve Dünya Yeşil Bina Kurulu ve BloombergNEF üzere şirket dışı araştırma ortakları ve etkileyicilerle sistemli olarak iş birliği yapıyor.

Schneider Electric, birçok kişi tarafından kurumsal bir çevresel, toplumsal ve kurumsal yönetişim (ESG) önderi ve kolaylaştırıcısı olarak tanınıyor. 2022 yılının ikinci yarısında şirket, 2050 yılına kadar tüm kıymet zincirinde net sıfıra ulaşma taahhüdünü açıkladı; Bilim Temelli Gayeler Teşebbüsü (SBTi) tarafından bu taahhüdü onaylanan dünyadaki birinci birkaç kuruluştan biri oldu.

Schneider Electric’in eserleri, yazılımları ve servisleri, müşterilerinin ve iş ortaklarının karbondan arındırma uğraşlarını hızlandırmalarına ve daha fazla dayanıklılık elde etmelerine yardımcı oluyor. Şirket, 12 Ekim’de başlayacak olan kıymetli yıllık İnovasyon Tepesi Dünya Çeşidi müşteri ve iş ortağı aktifliği sırasında verimlilik ve sürdürülebilirlik için bir dizi yeniliği duyurmaya devam etti.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.