DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22335030,63%
İstanbul
25°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

DTO heyeti Kemer Belediyesi’nde

DTO heyeti Kemer Belediyesi’nde

ABONE OL
Kasım 23, 2022 23:54
DTO heyeti Kemer Belediyesi’nde
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Deniz Ticaret Odası (DTO) İdare Konseyi Lideri Tamer Kıran ve DTO idare konseyi üyeleri, Kemer Belediye Lideri Necati Topaloğlu’na nezaket ziyaretinde bulundu.

DTO İdare Şurası Lideri Kıran’a, ziyareti sırasında, idare heyeti üyelerinin yanı sıra DTO Antalya Şube Lideri Ahmet Çetin de eşlik etti.

DTO Lideri Kıran, ziyarette yaptığı konuşmasında, DTO’nun 9 şubesi olduğunu belirterek, DTO’nun işleyişi ve yaptıkları projelerle ilgili Belediye Lideri Topaloğlu’na bilgiler verdi.

Başkan Topaloğlu ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti lisana getirerek, Kemer ve Kemer turizmi hakkında bilgiler verdi.

Kemer’de bu yıl âlâ bir turizm dönemi geçirdiklerine işaret eden Topaloğlu, “Bu yıl Kemer’de âlâ bir turizm dönemi geçirdik. Rus ve Ukraynalı konuklarımızın dışında farklı ülkelerden de çok sayıda konuk ağırladık. Bilhassa İngiltere pazarından ağır konuk vardı. Haftaya İngiltere’nin başşehri Londra’da düzenlenecek olan fuara iştirak sağlayacağız ve Kemerimizi en âlâ formda tanıtacağız.” diye konuştu.

Ziyaret sonrası DTO Lideri Kıran, yaptığı başarılı çalışmalardan ötürü Lider Topaloğlu’na plaket verdi.

Topaloğlu ise DTO Lideri Kıran’a Kemer kolonyası ikram ederek, 6 Kasım Pazar günü DTO Antalya Şubesinde yapılacak olan seçimlerde adaylara muvaffakiyet dileklerinde bulundu.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.