DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22439011,23%
İstanbul
25°

HAFİF YAĞMUR

13:16

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Aziz Yıldırımdan Sert Açıklamalar, “Bu dava şike davası değil, Türkiye Cumhuriyeti’ni yok etme davası” dedi.

Aziz Yıldırımdan Sert Açıklamalar, “Bu dava şike davası değil, Türkiye Cumhuriyeti’ni yok etme davası” dedi.

ABONE OL
Ekim 1, 2023 19:00
Aziz Yıldırımdan Sert Açıklamalar, “Bu dava şike davası değil, Türkiye Cumhuriyeti’ni yok etme davası” dedi.
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Aziz Yıldırım, “Bu dava şike davası değil, Türkiye Cumhuriyeti’ni yok etme davası” dedi.

Fenerbahçe’nin eski başkanı Aziz Yıldırım, 3 Temmuz 2011 davasıyla ilgili olarak bir etkinlikte konuştu. Aziz Yıldırım şu açıklamaları yaptı:

ASKERLİK KURUMU, YOK OLMAYA ÇALIŞAN BİR KURUMDUR.

Askerlik kurumu yok olmaya çalışıyor. Türkiye’nin anayasası tarafından sowinbet güncel giriş adresi korunan kurumun ortadan kaldırılması. Basını, yazılı ve sözlü medyayı ve beni nasıl yok edecekler? Herkesin inandığı gibi askerler ihtilal yapabilir. Ancak sonunda geldik ve asker ihtilal yapmadı. İhtilal sivil insanlar tarafından da yapılır. 40 ila 50 yıl önce kurulan bu organizasyon, ileride Türkiye Cumhuriyeti’ni ele geçirmek için çeşitli yöntemler kullanmaya başladı. Bütün yargıyı kontrol etti. Emniyet operasyonları, kendilerine bağlı yetişmiş çocuklar tarafından yürütüldü.”

Bu davayı şike davası olarak görürseniz yanılırsınız. Yine söylüyorum, bu dava bir şike davası değil. Bu bir teşvik davası değil. Bu dava, Türkiye Cumhuriyeti’nin ortadan kaldırılması ve yerine yeni bir cumhuriyet kurulmasını içerir. Atatürk tarafından kurulan Cumhuriyeti ortadan kaldırmak. Bu, hesap kitabı.”

Cumhuriyetin varlığını koruduk.

Ne durumdayız? Bu kurumların yanı sıra devletin diğer kuruluşları da ele geçirildi. Kripto olarak bazı kişiler uyuyor. Şu anda önemli bir tehlike var. FETÖ her partide var. Bir fakir adamın elinde ByLock çıktı, atın içeri gitsin. İleride daha fazla acı çekeceğiz. Fenerbahçe, direnişin sembolüdür. Ben değilim, buranın bir parçasıyım. O günkü koşullar göz önüne alındığında, giderdim. Belki başka biri olsa aynı tepki gösterirdi, belki de yapmazdı. Ama ben vardım ve sizinle birlikte o ateşi yaktık. Şike mahkemelerine tanık olduk. Her şey gitti, geldi ve sonunda beraat ettik. Bu doğru değil. Biz, Türkiye Cumhuriyeti’nin varlığını sürdürmesini sağladık.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.