DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22426240,85%
İstanbul
25°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Aydın Büyükşehir Belediyesi Cet Tohumlarından Kışlık Zerzevat Fidesi Dağıtımına Başladı

ABONE OL
Haziran 28, 2023 02:27
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ata Tohumlarının ziraî üretimde artırılması ve gelecek kuşaklara aktarılması için tüm Türkiye’ye öncülük eden Aydın Büyükşehir Belediyesi bu yıl da kışlık zerzevat fidesi dağıtımına başladı. Söke’de dağıtımı yapılan karnabahar, brokoli, lahana ve marul fidelerini alan vatandaşlar Aydın Büyükşehir Belediye Lideri Hasret Çerçioğlu’na teşekkür etti.

“Fide Üretici Belgesi”ne de sahip olan Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından Söke’de yaklaşık 50 bin fide vatandaşlara dağıtıldı. Fidelerden alan vatandaşlar Cet Tohumlarına sahip çıkmak istediklerini belirtirken, bir karış toprak bile olsa fideleri yetiştireceklerini söyledi.

Başkan Çerçioğlu: Cet Tohumu ziraî üretimde inançlı gelecektir

Tarımsal üretimde Cet Tohumlarının kullanımının artırılmasına yönelik olarak çalışmalara devam edeceklerini söz eden Lider Çerçioğlu ise, “Her yıl 3 milyondan fazla fideyi vatandaşlarımızla buluşturuyoruz. Geçmişten günümüze bu topraklarda yetiştirilen Cet Tohumlarımızı gelecek kuşaklara aktarmak hepimizin vazifesi. Vatandaşlarımızın da hassaslık içerisinde Cet Tohumlarından üretilen sebzelere sahip çıkması bizleri çok memnun ediyor. Cet Tohumu lezzettir, sürdürülebilirlik ve ziraî üretimde inançlı gelecektir. Bu sebeple tohumlarımıza sahip çıkmaya devam edeceğiz” dedi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.