DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22343730,68%
İstanbul
25°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Anadolu Sigorta’dan VKVSK Network’le Ayrıcalıklı Hizmet

ABONE OL
Haziran 28, 2023 00:24
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Anadolu Sigorta Sıhhat Sigortası Seçkin Paketi’ne, Vehbi Koç Vakfı Sıhhat Kuruluşları’nda geçerli olan yeni bir network ekledi. VKVSK Network’ü seçen Anadolu Sigortalılar, Amerikan Hastanesi, Koç Üniversitesi Hastanesi, Amerikan Tıp Merkezi ve Bodrum Amerikan Hastanesi’nden hizmet alabilecek.

Ürünlerini yeni müşteri gereksinimlerine nazaran her geçen gün geliştirmeye devam eden Anadolu Sigorta, Özel Sıhhat Sigortası Seçkin Paket kapsamında yeni bir network seçeneği sunmaya başladı. Ülkemizde sıhhat dalının gelişiminde kıymetli rolü olan Vehbi Koç Vakfı Sıhhat Kuruluşları ile iş birliği sonucu geliştirilen VKSVK Network’ü seçen Anadolu Sigortalılar; yenilikçi yaklaşımlarıyla en aktüel teknolojileri bir ortaya getiren VKV Sıhhat Kuruluşları’ndan kaliteli sıhhat hizmetleri alabilecek. Hizmet kapsamında, Vehbi Koç Vakfı Sıhhat Kuruluşları’na bağlı Amerikan Hastanesi, Koç Üniversitesi Hastanesi, Amerikan Tıp Merkezi ve Bodrum Amerikan Hastanesi bulunuyor.

Vehbi Koç Vakfı Sıhhat Kuruluşları ile ilgili gelen taleplerden yola çıkarak VKVSK Network’ü hayata geçirdiklerini lisana getiren Anadolu Sigorta Genel Müdür Yardımcısı Kerem Erberk “Sürekli geliştirdiğimiz ve çeşitlendirdiğimiz eserlerle sigortalıların bütçesine ve gereksinimlerine yönelik hizmetler sunuyoruz. Eser ve teminat çeşitliliğinin, sıhhat kurumları ile yapılacak mutabakatların, sigortalıların bütçesine ve muhtaçlığına nazaran eser sunulmasının ehemmiyeti artmaya devam ediyor. Şirket olarak biz de bu mevzularda birçok çalışma yapıyoruz. VKVSK Network de bunlardan biri. Sıhhat sigortaları branşına gerçekleştirilen her yatırımın hem müşteri kazanımında hem de sigortacılıkta farkındalığın artmasında değerli olduğunu düşünüyoruz” dedi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.