DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22370010,86%
İstanbul
25°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Alanyaspor ile Fenerbahçe arasındaki maçta tartışmalı pozisyonlar var. Gol kararı doğru mu?

Alanyaspor ile Fenerbahçe arasındaki maçta tartışmalı pozisyonlar var. Gol kararı doğru mu?

ABONE OL
Ekim 1, 2023 21:32
Alanyaspor ile Fenerbahçe arasındaki maçta tartışmalı pozisyonlar var. Gol kararı doğru mu?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Trendyol Süper Lig’in altıncı haftasında lider Fenerbahçe, Corendon Alanyaspor ile karşılaştı. İrfan Can Kahveci’nin golüyle Sarı-lacivertliler 1-0 galip geldi. BeIN Trio ekibi, karşılaşmanın tartışmalı pozisyonlarını inceledi.
Alanyaspor-Fenerbahçe maçında tartışmalı pozisyonlar ve gol kararı doğru mu? Fenerbahçe ve Corendon Alanyaspor, Trendyol Süper Lig’de 6. haftanın zorlu maçında karşı karşıya geldi. İrfan Can Kahveci’nin golüyle Sarı-lacivertliler karşılaşmadan 1-0 galip ayrılarak sowinbet namağlup liderliğini sürdürdü. Corendon Alanyaspor-Fenerbahçe maçında çok sayıda tartışmalı pozisyon vardı. Corendon Alanyaspor-Fenerbahçe maçında beIN Trio ekibi tartışmalı pozisyonları inceledi.

 

FENERBAHÇE, 13. DAKİKADA PENALTI BEKLEDİĞİ POZİSYONDA DEVAM KARARI ALMALI MI?

Alanyaspor ile Fenerbahçe arasındaki maçta tartışmalı pozisyonlar var ve gol kararı doğru mu?

Deniz Çoban: Burada Fenerbahçeliler penaltı bekliyordu. Benim görüşüme göre, bu pozisyon açık ve tartışmalardan uzaktır. Benim görüşüme göre, diğer insanlar bu konuyu farklı bir şekilde tartışabilir. Futbol oyun kurallarında çok sayıda pozisyonda 2+2=4 etmez. Olayın içinde bir hakem değerlendirmesi vardır.

Deniz Çoban: Bir şey söyleyeceğim. Siyah oyuncuya daha yakın bir yerden top geliyor. İki oyuncu da topu hedefe atıyor.

Deniz Çoban: Şu aşamaya kadar, her iki oyuncu da top için mücadele ediyor. Bu aşamadan sonra, siyahlı oyuncu topu alıyor ve hedefine uzanıyor. Bununla birlikte, bu ortak top, sarılı oyuncunun tamamen kontrolünde olsaydı farklı olsaydı, şu anda ortak bir top olarak kabul edilirdi. İki oyuncunun da topa uzanmaları kabul edilebilir.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.