DOLAR 34,0017 0.29%
EURO 37,8485 0.63%
ALTIN 2.820,160,39
BITCOIN 1968226-3,43%
İstanbul
23°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Gençler Özdere’deki gençlik kampında gönüllerince eğleniyor

Gençler Özdere’deki gençlik kampında gönüllerince eğleniyor

ABONE OL
Ağustos 11, 2024 19:00
Gençler Özdere’deki gençlik kampında gönüllerince eğleniyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin genç odaklı kent vizyonuyla fiyatsız olarak düzenlediği gençlik kampları ve deniz aktiflikleri, Özdere 100. Yıl Gençlik ve Spor Yerleşkesi’nde gençleri buluşturdu. Çeşitli spor aktiviteleri, atölyelerle toplumsallaşan gençler, denizle de tatilin keyfini çıkarıyor. Gençler, “En azından bir kaçış, bir tatil, çok hoş oluyor” diyerek İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı Gençlik Çalışmaları Şube Müdürlüğü çatısı altında çalışan Genç İzmir ünitesi, gençlik kampları ve deniz aktiflikleri düzenlemeyi sürdürüyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin genç odaklı kent vizyonuyla fiyatsız olarak düzenlediği gençlik kampları ve deniz aktiflikleri, Özdere 100. Yıl Gençlik ve Spor Yerleşkesi’nde gençleri buluşturdu. Gençler, çadırlarını yanlarında getirerek tabiat yürüyüşleri, spor aktiflikleri, sinema gecesi, müzik aktiflikleri ve çeşitli atölyelerden fiyatsız yararlandı. Keyifli anlar yaşayan gençler, denizin de tadını çıkardı. Özdere’deki kamp, bugün de devam edecek.

“Yoğun ilgi var”
İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Gençlik Çalışmaları Şube Müdürlüğü’nde projeler şefi olarak çalışan Pınar Aslan, “Gençlerle hafta sonu farklı plaj alanlarımızda kamplar düzenliyoruz. Bu kamplarda gençler hem toplumsallaşıyor, hem de yaptığımız atölyelerle kendilerini geliştirme fırsatı yakalıyor. Denizin ve güneşin tadını da çıkarıyorlar. Kampın fiyatsız olması cazip, ekonomik kurallardan tatile gitmekte zorlanıyorlar zira. Kampımıza ağır ilgi var. Şad oldukları için talepler de her geçen gün artıyor. Yeni lokasyonlar araştırıp onları desteklemeye çalışıyoruz” dedi.

“En azından bir kaçış, bir tatil çok hoş oluyor”
Kampa katılan gençlerden Nesrin Bakar, “Çok hoş, çok eğlenceli. Bu aktivite için teşekkür ederiz” dedi.
İbrahim Kol, “Çok hoş, bu türlü bir imkan olması bizim için çok âlâ. Ortam da çok âlâ, aktiviteler de var. Bizim için eğlenceli iki gün geçecek” diye konuştu.
Aslı Gazibey, “Şimdiden çok eğlenceli başladı. Bu türlü devam edeceğini düşünüyorum” formunda konuştu.
Demir Göksu, “Çok hoş bir kamp. Çadırımızı kurarken çok eğlendik. Voleybol, basketbol oynarken çok eğlendik. Çok mutluyuz. Bu türlü bir şey arıyorduk, çok hoş denk geldi. Bu imkan için İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ediyoruz” dedi.

Umut Utku Akça, “Bu imkânın verilmesi çok hoş. Koşullara bakıldığında, en azından bir kaçış, bir tatil, çok hoş oluyor. Alan çok hoş, imkânlar çok hoş. Burada aktifliğin fiyatsız olarak belediye tarafından yapılması ve müracaatın kolay olması çok hoş. Herkese çok teşekkür ederiz” sözlerini kullandı.

Deniz ve havuz aktiflikleri de var
İzmir Büyükşehir Belediyesi gençlik kamplarının yanı sıra deniz ve havuz aktiflikleri de düzenliyor. Selçuk, Çeşme, Seferihisar ve İzmir’in farklı yerlerinde kamp ve deniz aktiflikleri devam edecek.

Genç İzmir deniz ve havuz tarihleri şöyle;
13 Ağustos Selçuk Pamucak
20 Ağustos Oasis Aquapark Çeşme
27 Ağustos Oasis Aquapark Çeşme
10 Eylül Dikili Plaj Tesisleri
17 Eylül Ardıç Plajı Karaburun

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r