DOLAR 33,9932 0.28%
EURO 37,8679 0.69%
ALTIN 2.822,160,46
BITCOIN 1969324-2,90%
İstanbul
23°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Eminevim Alanyaspor’un forma sırt sponsoru oldu

Eminevim Alanyaspor’un forma sırt sponsoru oldu

ABONE OL
Ağustos 18, 2024 03:00
Eminevim Alanyaspor’un forma sırt sponsoru oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bu stratejik iştirak kapsamında, 2024-2025 sezonunun tüm müsabakalarında Alanyaspor A Kadrosu formalarının sırt kısmında Eminevim logosu yer alacak.

Kurulduğu günden bu yana sahip çıktığı kıymetleri ve benimsediği müşteri odaklı idare anlayışıyla faaliyet gösteren Eminevim, Trendyol Harika Lig’inin savlı gruplarından Corendon Alanyaspor ile değerli bir sponsorluk mutabakatına imza attı. İki marka arasında yapılan iş birliği kapsamında Eminevim’in Alanyaspor’un 2024-2025 sezonu boyunca oynayacağı tüm maçlarda forma sırt sponsoru olarak temsil edilmesi kararlaştırıldı.

Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Alanyaspor Genel Müdürü Serkan Daldal, Eminevim Yönetim Kurulu Lideri Süheyla Üstün, Eminevim Yönetim Kurulu Lider Vekili Büşra Üstün, Eminevim Yönetim Kurulu Lider Vekili M. Musab Üstün’ün katıldığı mutabakatın imza merasimi Mövenpick Hotel Asia Airport’ta gerçekleştirildi. 

“Yeni bir periyodun başlangıcı olacak”

İmza töreninde konuşan Eminevim Yönetim Kurulu Lideri Süheyla Üstün“Bu sponsorluk, bizim için yalnızca bir iş muahedesi değil, tıpkı vakitte tutkuyla bağlı olduğumuz kıymetlerin bir yansımasıdır. Spor, tıpkı bizim mesken sahibi yapma misyonumuz üzere insanları bir ortaya getiren, toplumsal bir güçtür.” ifadelerini kullandı. 

Ülkemizdeki spor kültürünün gelişmesi için güçlü marka iş birliklerinin ehemmiyetine dikkat çeken Süheyla Üstün, ‘‘Eminevim ve Alanyaspor ortasında sağlanan mutabakatın yeni bir periyodun başlangıcı olacağına inanıyoruz. Bundan sonra Alanyaspor’un gerisinde güçlü bir taraftar takviyesinin yanı sıra Eminevim’in dayanağı de var. Daima birlikte yeni gayelere yanlışsız yol alacağız. El birliği ile tarihî başarılara imza atacağız.’’ dedi.

“Kulübümüzün finansal gücünü artıracak”

Türkiye’ye ve Türk futboluna bedel katan Eminevim markasıyla gerçekleştirdikleri iş birliğinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu ise ‘‘Kulübümüzün gücüne güç katacak mutabakatlara imza atarak 2024-2025 sezonunda üst sıraları zorlamak istiyoruz. Taraftarımıza büyük bir gurur yaşatmak ve kaç başarılara imza atmak için durmaksızın çalışıyoruz. Yeni sponsorluğumuz kulübümüzün finansal gücünü artıracak ve sportif amaçlarımıza ulaşmamızda değerli bir rol oynayacak. Bu paydaşlığın her iki tarafa da büyük yarar sağlayacağından eminim.” diye konuştu. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r