DOLAR 33,9938 0.28%
EURO 37,8407 0.61%
ALTIN 2.819,640,37
BITCOIN 1961047-3,13%
İstanbul
23°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Başkan Aydın, genç judo ve taekwondoculara sertifikalarını verdi

Başkan Aydın, genç judo ve taekwondoculara sertifikalarını verdi

ABONE OL
Ağustos 1, 2024 01:00
Başkan Aydın, genç judo ve taekwondoculara sertifikalarını verdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Osmangazi Belediyesi tarafından düzenlenen yaz spor okulları bünyesinde gerçekleştirilen judo ve taekwondo kurslarını muvaffakiyetle tamamlayan çocuklar, sertifikalarını Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın’ın elinden aldı.

 

Farklı branşlarla çocukları ve gençleri sporla buluşturan Osmangazi Belediyesi tarafından düzenlenen yaz spor okulları bünyesinde açılan judo ve taekwondo kurslarının birinci ve ikinci periyoduna katılan çocuklar için sertifika merasimi düzenlendi. 7-14 yaş aralığında çocuklara yönelik düzenlenen yaz spor okullarının taekwondo branşına 66, judo branşına ise 27 olmak üzere toplam 93 öğrenci iştirak sağladı. Tecrübeli antrenörler eşliğinde 6 hafta müddetince verilen eğitimleri muvaffakiyetle tamamlayan çocuklar için Dikkaldırım Spor Salonu’nda sertifika merasimi düzenlendi. Küçük ve genç atletler, sertifikalarını Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın’ın elinden aldı.

 

“Çocuklarımızı birçok spor branşı ile tanıştırıyoruz”

 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan sertifika merasiminde konuşan Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, “Düzenlemiş olduğumuz Yaz Spor Okulları ile çocuklarımızın birçok farklı spor branşı ile tanışmasını sağlıyoruz. Çocuklarımızın spor yapmayı hayatlarının bir modülü haline getirmesi, gelecekleri ismine son derece kıymet taşıyor. Bunun şuuruyla çocuklarımızı spor yapmaya yönlendirmek ismine elimizden geleni yapıyoruz. Çocuklarımızın sağlıklı gelişimi, eğitim ve iş hayatlarında başarılı olmaları için spor yapmaları olmazsa olmazdır. Judo ve taekwondo kurslarını muvaffakiyetle tamamlayan çocuklarımızı da tebrik ediyorum” dedi.

 

Konuşmasın akabinde Lider Aydın, yaz spor okullarına katılan genç judo ve taekwondoculara sertifikalarını takdim etti. Lider Aydın, judo spor sanatında kullanılan ‘judogi’ isimli kıyafeti giyerek selamladığı genç atletler ile hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi. Osmangazi Belediye Lider Yardımcısı Memnun Esendemir ve Osmangazi Belediyespor Kulübü Lideri Fatih Karayılan da, sertifika merasiminde Lider Aydın’a eşlik etti.

 

Sertifika merasiminin akabinde Osmangazi Belediyespor Kulübü’nün ulusal taekwondocuları Melike Ağralı, Mihriban Ağralı ve Şevval Melek Kanbur, kısa bir şov yaptı. Ulusal atletlerin gösterisine sertifikalarını alan genç judo ve taekwondocular da eşlik etti.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r