Site icon Tarımsal Haberler – Haberler – Son Dakika Haberleri

Xiaomi 12S Ultra Concept, değiştirilebilir Leica lens ile geliyor

1 inç kamera sensörüyle dikkat çeken Xiaomi 12S Ultra modelinin daha gelişmiş versiyonu tanıtıldı. Xiaomi 12S Ultra Concept Edition, Leica M serisi lenslere sahip olmasıyla dikkat çekiyor.

Safir cam ile korunuyor

12S Ultra ile neredeyse birebir dizayna sahip olan konsept modelde, geniş kamera alanının ortasını işgal eden ikinci bir 1 inç 50.3 megapiksel sensör bulunuyor. Yeni sensör, değiştirilebilir Leica M lens ile çalışmak üzere tasarlanmış. Bu 1 inç sensör, 10-bit RAW takviyesi sunan Sony IMX989 ile birlikte geniş, dairesel sağlam safir cam ile korunuyor. Bu, sensörü toza ve daha büyük yabancı isimlere karşı koruyacak olsa da, ekstra cam katmanının optik geçirgenliği nasıl etkileyeceği merak konusu.

Tanıtım görüntüsünde da görüldüğü üzere, Xiaomi’nin konsept telefonuna değiştirilebilir lens takmak için evvel art kamera alanının etrafındaki koruma halkasını çıkarmak gerekecek, akabinde bir çevirici aracılığıyla rastgele bir Leica M lens takılabilecek.

Maliyeti 40.000 doları aşıyor

Xiaomi 12S Ultra Concept modelinin seri üretime girip girmeyeceği şimdi bilinmiyor. Şu anda tek bilinen şey, 12s Ultra ile birlikte geliştirildiği ve hudutlu sayıda, test için üretildiği. Bu örneklerden birkaçı kimi şahıslara ulaştırılmış. Telefonun maliyetinin ise 40.000 doları aştığı söyleniyor.

Exit mobile version