DOLAR %
EURO %
ALTIN
BITCOIN %
İstanbul
°

KALAN SÜRE

Turnuva Başlıyor.

Turnuva Başlıyor.

ABONE OL
Kasım 2, 2022 22:33
Turnuva Başlıyor.
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Zeytinburnu Gençlik Merkezi’nin düzenlediği ‘Ayak Tenisi Turnuvası’na iştirak için kayıtlar başladı.

Zeytinburnu Gençlik Merkezi (ZEYGEM)’nin Zeytinburnu’nda ikamet eden yahut eğitim gören 14-25 yaş ortası atlet gençler için düzenlediği Ayak Tenisi Turnuvası için kayıtlar başladı. Son müracaat tarihinin 12 Kasım Cumartesi 2022 olarak belirlendiği turnuvaya, www.zeygem.org.tr adresi üzerinden çevrimiçi olarak kayıt yaptırılabiliyor. Ayak Tenisi Turnuvası karşılaşmaları 19 Kasım Cumartesi 2022’de Zeytinburnu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Spor Salonu’nda oynanacak.

KAZANANLARA PARA ÖDÜLÜ

14-17 yaş ve 18-25 yaş olmak üzere iki kategoride gerçekleşecek olan ZEYGEM Ayak Tenisi Turnuvası’nda, her bir grup 2 oyuncudan oluşacak. Müracaat yapan kişi grup sorumlusu olarak kabul edilecek ve müracaat kurallarına uygun bir isim daha belirtmek zorunda olacak. Eleme metoduna nazaran gerçekleşecek turnuvada karşılaşmalar, 3 set üzerinden oynanacak ve 2 set alan kadro galip sayılacak. Setler 11 sayıda tamamlanacak. ZEYGEM tarafından yapılan açıklamada; her kategorinin birincileri için 3 bin TL ve spor seti, ikinciler için 2 bin TL ve spor seti, üçüncüler için ise 1.000 TL ve spor seti mükafatı dağıtılacağı duyuruldu.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.