Site icon Tarımsal Haberler – Haberler – Son Dakika Haberleri

Samsung Galaxy Z Fold 5, dahili S Pen dayanağı ile gelebilir

Katlanabilir telefonlar kelam konusu olduğunda pazarın başkan isimlerinden Samsung, Galaxy Z Fold 5 modelinde değerli bir değişikliğe imza atabilir. Hatırlayacak olursak Ağustos ayında tanıtılan Galaxy Z Fold 4 her ne kadar S Pen takviyesi sunuyor olsa da, özel bir yuvaya sahip değildi. Fakat bu durum gelecek katlanabilir telefonlarda değişebilir.

Galaxy Z Fold 5, S Pen yuvasına sahip olabilir

Bildirilenlere nazaran tedarikçiler ile gerçekleştirilen bir toplantıda Samsung, Galaxy Z Fold modeline özel bir ekran kalemi yuvası eklenebileceğine dair sinyaller verdi. Bununla birlikte Galaxy Z Fold 4’ün geliştirme kademesinde bir S Pen yuvası eklemeyi hedefleyen fakat tartı ve kalınlık sınırlamalarına takılan teknoloji devinin, planlarını tekrar masaya yatırdığını söyleyebiliriz.

Ayrıca kelam konusu toplantıda Güney Kore’de iPhone’dan Galaxy Z modellerine geçiş yapan genç ve orta yaştaki kullanıcıların üç ila dört kat arttığını belirten Samsung, rakibi Apple’ın 2024’te katlanabilir pazara girmesini bekliyor. Lakin şirkete nazaran Apple’ın birinci katlanabilir cihazları telefon yerine bilgisayarlar ve tabletler olacak.

Exit mobile version