Site icon Tarımsal Haberler – Haberler – Son Dakika Haberleri

ORGÜDER Genel Kurulu’nda Muharrem Doğan tekrar Lider seçildi

Organik Eser Üreticileri ve Sanayicileri Derneği’nin (ORGÜDER) gerçekleştirilen Genel Konseyi sonucunda İdare Heyeti Başkanlığı vazifesine bir defa daha Muharrem Doğan seçildi. Orvital Organik Kurucu Ortağı olan ve son üç yıldır ORGÜDER’in Başkanlık misyonunu yürüten Muharrem Doğan, Genel Kurul’da gerçekleştirilen seçim sonucunda üç yıl daha Başkanlık misyonunu yürütecek.

Muharrem Doğan’ın İdare Heyeti Lideri olarak misyon alacağı ORGÜDER’de lider yardımcılığı misyonunu Mehmet Necdet Kileci ve Sabriye Şen, idare konseyi üyesi olarak ise Rahmi Uğur Seyrek ve Ayhan Sümerli misyon alacak.

Tekrar İdare Heyeti Lideri seçilmesinden ötürü çok keyifli olduğunu belirten Muharrem Doğan, “Organik eser kesiminin gelişimi ve sorunlarının tahlili için çalışmaya devam edeceğiz. Ülkemiz için çok kıymetli olduğunu düşündüğümüz organik kesimi; insanların sağlıklı beslenmesi üzere çok stratejik bir mevzuda faaliyet gösteriyor. Biz de bu hedefe hizmet edecek gerçek projelerle kesimimizin gelişimi için gayret göstermeye devam edeceğiz. Beni bu vazifeye layık gören tüm ORGÜDER üyelerine teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Exit mobile version