DOLAR %
EURO %
ALTIN
BITCOIN %
İstanbul
°

KALAN SÜRE

Mesut Komiser karakteriyle Arka Sokaklar dizisine veda etti! Şevket Çorlu ” Bugün bu yolun…”

Mesut Komiser karakteriyle Arka Sokaklar dizisine veda etti! Şevket Çorlu ” Bugün bu yolun…”

ABONE OL
Ekim 17, 2022 19:27
Mesut Komiser karakteriyle Arka Sokaklar dizisine veda etti! Şevket Çorlu ” Bugün bu yolun…”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kanal D ekranlarının uzun soluklu yapımlarından olan Arka Sokaklar köklü bir kitleye sahip. Yıllardır izleyici karşısında olan dizi zevkle izleniyor. 7. sezonun başlaması ile birlikte kadroda gözükmeyen Mesut Komiser dikkatleri üzerine çekti. Mesut Komiser diziye geri dönecek mi? diye merak ediyor. İşte cevapları…

Arka Sokaklar dizisinde Mesut Komiseri canlandıran Şevket Çoruh’un diziden ayrılıp ayrılmadığı merak konusu oluyor. Oyuncu kadrosuyla her sezon değişim gösteren başarılı dizi, dün ilk sezon bölümüyle ekranlara geldi. Oyuncu kadrosunda Mesut Komiserin olmayışı sevenlerini üzdü. Arka Sokaklar’da Mesut Komiser’in yer alıp almayacağı ise merak konusu oluyor.

Arka sokaklar mesut komiser

MESUT KOMİSER DİZİDEN ÇIKTI MI?

Yıllardır devam eden  Arka Sokaklar dizisinde olay bir gelişme yaşandı. Dizinin köklü karakterlerinden olan Mesut Komiser’e hayat veren Şevket Çorlu’nun diziden ayrıldığı açıklandı. Konuya ilişkin sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Şevket Çoruh ‘Hoşça Kal Mesut’ başlıklı bir veda yazısı paylaştı.

şevket çorlu mesut komiser

ŞEVKET ÇORUH VEDA YAZISI!

İlk bölümlerinden beri dizide alışık olduğumuz karakteri canlandıran Çorlu sosyal medya hesabından veda açıklaması yaptı. 16 sezon 632 bölüm boyunca Arka Sokaklar’da koştum, kaçtım, kovaladım. Mesut’la son dakikaya kadar ter döktüm. Bugün bu yolun sonundayım. Başta yapımcımız Sayın Türker İnanoğlu’na, yıllarca omuz omuza çalıştığım kamera önü ve arkasındaki ekibimize, yayında ve yapımda emeği geçmiş herkese ve ekranda binlerce saat göz göze baktığımız seyircimize teşekkürler.” ifadelerini kullandı

arka sokaklar mesut komiser diziden ayrıldı mı?

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

CZN Burak’ın “Spor hayatım darmadağın” videosu yoğun ilgi gördü!

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.