Site icon Tarımsal Haberler – Haberler – Son Dakika Haberleri

Lionsgate: Büyük bir John Wick oyunu gelebilir

John Wick aksiyon sineması serisine dayalı büyük bir AAA oyunu gelebilir. Çünkü Lionsgate yöneticileri bu türlü bir projeyle ilgileniyorlar ve şimdiden birkaç büyük oyun stüdyosundan tekfil almış durumdalar. Şirket CEO’su Jon Feltheimer bunu yatırımcılarla yaptığı bir toplantıda açıkladı.

Deneyimli yönetici mevzuyla ilgili olarak “Haddimizi aşmak istemem ancak John Wick‘ten büyük bir AAA oyunu yapılabileceğini düşünüyoruz. Birtakım teklifleri değerlendiriyoruz, katiyen bu tarafta ilerlemek istiyoruz lakin şu anda bundan daha fazlasını söyleyemem” sözlerini kullandı.

John Wick’li yapımlar

Keanu Reeves‘in baş rolünde oynadığı John Wick serisinin, sonuncusu önümüzdeki Mart ayında sinemalarda gösterime girecek olan dört filmi bulunuyor. Ballerina isimli bir spin-off ve Hotel Continental isimli bir prequel dizisi de geliştirme kademesinde.

Oyunlara gelince; VR platformuna yönelik John Wick Chronicles birinci şahıs nişancı oyunu 2017’de piyasaya sürüldü. Bunu 2019’da çıkış yapan sıra tabanlı taktik strateji oyunu John Wick Hex takip etti. John Wick ayrıyeten Fortnite ve Payday 2‘de konuk karakter olarak yer aldı.

Exit mobile version