Site icon Tarımsal Haberler – Haberler – Son Dakika Haberleri

Katlanabilir Oppo Find N2 detaylanıyor: Temel özellikleri belirli oldu

Katlanabilir telefon yarışında Samsung’un izlerini takip eden Oppo‘nun yakında Find Flip ve Find N modelinin halefi olacak iki yeni aygıt tanıtması bekleniyor. Bugün, yaklaşan Oppo Find N2 hakkında kimi kıymetli ayrıntılar gün yüzüne çıktı.

Katlanabilir Oppo Find N2 neler sunacak?

Yakın vakitli sızıntılar, Oppo Find N2’nin 7,1 inç boyutlarında LTPO AMOLED ekran ile geleceğine işaret ediyordu. Paylaşılan yeni imgeler ise PGU110 model numarasına sahip olan katlanabilir telefonun, 120Hz yenileme suratı ile donatılacağını onaylıyor. Buna ek olarak Snapdragon 8 Plus Gen 1 platformundan güç alacak Oppo Find N2, düşük ışıkta gelişmiş bir fotoğrafçılık tecrübesi için Oppo imzalı MariSilicon X çipiyle gelecek. Ayrıca kamera tarafında Hasselblad iş birliğiyle de karşılaşabiliriz.

Oppo Find N2’nin kaputun altında 4,520 mAh pil, Android 13 tabanlı ColorOS 13 ve güç düğmesine entegre edilmiş bir parmak izi tarayıcı tarafından desteklenmesi bekleniyor. Yaklaşan akıllı telefon hakkında bilinmeyen tüm ayrıntıların önümüzdeki haftalarda resmiyete kavuşacağını söyleyebiliriz. 

Exit mobile version