DOLAR %
EURO %
ALTIN
BITCOIN %
İstanbul
°

KALAN SÜRE

Kartepe’de Kasım Ayı Meclis Toplantısı

Kartepe’de Kasım Ayı Meclis Toplantısı

ABONE OL
Kasım 24, 2022 02:09
Kartepe’de Kasım Ayı Meclis Toplantısı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kartepe Belediyesi Kasım ayı olağan meclis toplantısı Kartepe Belediye Lideri Av.M.Mustafa Kocaman başkanlığında yapıldı. Meclis toplantısında 14 gündem unsuru görüşülerek karara bağlandı.

Kartepe Belediyesi Kasım ayı olağan meclis toplantısı Kartepe Belediye Lideri Av.M.Mustafa Kocaman başkanlığında meclis salonunda yapıldı. Meclis toplantısında 14 gündem hususu görüşülerek karara bağlandı.

14 GÜNDEM UNSURU GÖRÜŞÜLDÜ

Meclis gündeminde yer alan Ataevler, Balaban ve Derbent Mahalleleri uygulama imar planı değişikliği oy birliği ile kabul edilirken, İbrikdere ve Uzuntarla Mahallesinde eski K9 planlama bölgesi ile ilgili hazırlanan uygulama imar planı değişikliği, Kırsal mahalle değişikliği, Maşukiye Mahallesi uygulama imar planı değişikliği hususları oy çokluğu ile kabul edildi.

HAVALE EDİLDİ

Meclis gündeminde yer alan 2023 mali yılı fiyat tarifesi Plan ve Bütçe Komisyonu’na, Doğalgaz, elektrik sınırı ve aboneliği, Ataşehir Mahallesine çok gayeli tesis projesi, Avluburun Mahalle Konağı unsurları oy birliği ile kabul edilirken, Karatepe, Hikmetiye, Uzuntarla ve Maşukiye Mahallelerinde yer alan 154 Kv Sapanca TM irtibatları güç iletim çizgisine ait hazırlanan uygulama imar planı değişikliği hususları İmar Komisyonu’na havale edildi. Meclis gündeminde yer alan “İptal-ihdas boş takım değişikliği” hususu oy birliği ile kabul edildi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.