DOLAR %
EURO %
ALTIN
BITCOIN %
İstanbul
°

KALAN SÜRE

Jack Dorsey’den Twitter özrü

Jack Dorsey’den Twitter özrü

ABONE OL
Kasım 23, 2022 18:42
Jack Dorsey’den Twitter özrü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Twitter’ın kurucusu Jack Dorsey, Elon Musk‘a satılmasının ardından sosyal medya platformu küçülmeye gittiği için şirketi çok hızlı büyütmekten pişmanlık duyduğunu dile getirdi.

Dorsey, Twitter’dan yaptığı paylaşımda, “Twitter’ın eski ve şimdiki çalışanları güçlü ve dirençlidir. O an ne kadar zor olursa olsun her zaman bir yolunu bulurlar. Bir çoğunun bana kızgın olduğunun farkındayım. Herkesin bu durumda olmasının sorumluluğu bana ait. Şirketi çok hızlı büyüttüm. Bunun için özür dilerim” diye yazdı.

Dorsey, “Twitter’da çalışmış olan herkese minnettarım ve onları seviyorum. Bunun şu anda ya da hiçbir zaman karşılıklı olmasını beklemiyorum ve anlıyorum” diye ekledi.

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na sunulan belgelere göre, 30 Haziran 2013 itibariyle, sosyal medya şirketinin halka açılmasından kısa bir süre önce Twitter’ın yaklaşık 2.000 çalışanı vardı. Geçen yılın sonunda, şirket 7.500’den fazla tam zamanlı çalışan bildirmişti.

Tesla ve SpaceX CEO’su Musk, 28 Ekim’de Twitter’ın sahipliğini aldıktan sonra, şirket işgücünde büyük bir azalmaya başladı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.