DOLAR %
EURO %
ALTIN
BITCOIN %
İstanbul
°

KALAN SÜRE

Gemlik’te asfalt kaplama çalışmaları devam ediyor

Gemlik’te asfalt kaplama çalışmaları devam ediyor

ABONE OL
Kasım 2, 2022 21:57
Gemlik’te asfalt kaplama çalışmaları devam ediyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gemlik Belediyesi ilçenin genelindeki yol imal çalışmalarına aralıksız sürdürürken, vatandaşların ulaşımda yaşadığı ıstırapları ortadan kaldırıyor.

Gemlik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü grupları; Kurtul, Hisartepe, Eşref Dinçer mahallelerinde sıcak asfalt çalışması gerçekleştirirken, Umurbey, Kurşunlu, Cihatlı, Küçük Kumla, Büyük Kumla ve Umurbey mahallesinde ise sathi asfalt çalışması yaptı. Toplamda 4 kilometrelik yolda sıcak ve soğuk asfalt kaplama çalışması yapıldı.

Gemlik Belediyesinin ulaşımda kaliteyi arttırmaya yönelik çalışmalarının aralıksız süreceğini tabir eden Gemlik Belediye Lideri Mehmet Uğur Sertaslan, 2022 yılında Gemlik’in çok sayıda bölgesinde asfalt, beton parke ve sathi kaplama çalışması gerçekleştirdiklerini ve onlarca sokaktaki ulaşım sorununu çözdüklerini tabir ederken, Gemlik’e yakışır yolları imal etmeye devam edeceklerini belirtti. Yol imal çalışmalarının ileriki günlerde süreceğini vurgulayan Lider Sertaslan, “Hemşehrilerimizin meskenlerine ulaşırken yaşadığı sorunları teker teker ortadan kaldırıyoruz. İlçemizin 10 farklı bölgesindeki toplamda 4 kilometrelik yolda yaptığımız çalışmasıyla ulaşım konforunu arttırarak ilçemize yakışır hale getirdik. “dedi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.