DOLAR %
EURO %
ALTIN
BITCOIN %
İstanbul
°

KALAN SÜRE

Finansal Piyasalara Bakış Açısıyla Adından Sıkça Söz Ettiren Sevda Atakara

Finansal Piyasalara Bakış Açısıyla Adından Sıkça Söz Ettiren Sevda Atakara

ABONE OL
Mayıs 19, 2023 15:14
Finansal Piyasalara Bakış Açısıyla Adından Sıkça Söz Ettiren Sevda Atakara
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Finansal piyasalara giriş yapmak pek çok insan için korkutucu eylemlerden bir tanesidir. Zira finansal piyasalar üzerinden işlem yapmak görüldüğünden daha karmaşık bir süreci kapsamakta ve kişilerin başarılı olabilmesi için bilgi sahibi olması gerekmektedir.

 

Bilgisiz ve bilinçsiz şekilde hareket etmek kişilerin büyük kayıplar yaşamasına sebebiyet verebilmektedir. Tam da bu noktada devreye giren Sevda Atakara, finansal piyasalara olan bakış açısıyla adından sık sık söz ettirmektedir. Alanında uzman bir ekonomist olan Atakara, kişilerin bilinçlenmesini ve doğru yatırım araçlarına yönelmesini desteklemektedir.

 

 

Sevda Atakara, günümüzde en güvenilir ekonomi uzmanları arasına ismini yazdırmayı başarmıştır. Zira Atakara, tamamen teknik analizler ve veriler doğrultusunda öngörülerde bulunmaktadır. Bu nedenle de pek çok yatırımcı ve yatırımcı adayı, Atakara’nın tavsiyelerini göz önünde bulundurarak hareket etmektedir. Eğer siz de Sevda Atakara ile finans piyasalarına doğru bir giriş yapmak istiyorsanız, Atakara hakkında daha fazla bilgi almak için aşağıdaki başlıklara göz atabilirsiniz. Sevda Atakara ‘nın web sitesine linkten ulaşabilirsiniz.

 

Sevda Atakara Kimdir?

 

Yatırımlarını şekillendirmek için uzman tavsiyeleri arayan kişilerin adını sıkça duyduğu isimlerden bir tanesi de Sevda Atakara’dır. Bu bağlamda doğru şekilde alım satımlar yaparak anaparasını değerlendirmek isteyenler Sevda Atakara kimdir sorusunu yöneltmektedir. Sevda Atakara, alanında pek çok eğitim, belge ve sertifikaya sahip finans ve borsa uzmanıdır.

 

1985 senesinde dünyaya gelen Atakara, Antalya’da doğmuştur. Doğduğu şehirde ilkokul ve liseye giden Atakara, yine aynı şehirdeki Akdeniz Üniversitesi’nde İktisat bölümünden mezun olmuştur. Mezuniyetinin ardından ilgi alanı olan ekonomi ve borsaya yönelmeye devam etmiştir. Marmara Üniversitesi’nde Sermaye Piyasası ve Borsa alanında yüksek lisans yapmıştır. Buna ek olarak yine Marmara Üniversitesi’nde Uluslararası Politik Ekonomi üzerine de yüksek lisans programını bitirmiştir. London School of Economics’te Ekopolitik konusu üzerine uluslararası eğitim almıştır.

 

Sevda Atakara, günümüzde hala eğitimine devam etmekte ve Akdeniz Üniversitesi’nde “Politik Ekonomi” üzerine doktorasını yapmaktadır. Kısaca özetlemek gerekirse; Sevda Atakara alanında pek çok eğitim almış profesyonel bir finans uzmanı olup kişilere veriler doğrultusunda yatırım desteği vermektedir.

 

 

Sevda Atakara’nın Çalışmaları

 

Sevda Atakara, profesyonel kariyerine 2011 yılında başlamış bir ekonomisttir. O tarihten itibaren pek çok Türk ve yabancı merkezli kurumda finans üzerine çalışmalar yapmıştır. 2011 yılında hem yurtiçi hem de yurtdışı merkezli firmalarda araştırmacı, strateji uzmanı ve fon yöneticisi olarak görev yapmıştır. Buna ek olarak Antalya’da bulunan BNP ve ABank kurumlarında trader olarak da çalışmıştır. Sevda Atakara’nın çalışmaları, günümüzde ise pek çok yurtdışı aracı kurumda anlaşmalı trade uzmanlığı yaparak devam etmektedir.

 

 

Sevda Atakara, Düzey 3, Türev Araçlar ve Kurumsal Derecelendirme alanlarında lisanslara sahiptir. Bu lisanslar, Sevda Atakara’nın çalışmalarının ne kadar profesyonel olduğunu gözler önüne sermektedir. Ekonomi ve yatırım dünyasının aranan isimlerinden bir tanesi haline gelen Atakara, ayrıca Le Fonti Awards – Best IB belgesine sahiptir. Uzman ekonomistin sahip olduğu belgelerden bir diğeri de Technium Scnience – Conference: Empirical evidences of psychological biases in Forex trading şeklindedir.

 

Sevda Atakara ile Ekonomi

 

Sevda Atakara, ekonomiye bakış açısı ile isminden sık sık söz ettirmektedir. Zira almış olduğu eğitim, lisans ve belgeler ile profesyonel bir bakış açısına sahip olan ve günümüz piyasalarını yakından takip eden Sevda Atakara, verilere ve analizlere dayalı nokta atışı tahminlerde bulunmaktadır. Bu sayede yatırım yapmayı planlayan bireylerin hayal ettikleri gibi olumlu sonuçlara ulaşmasına yardımcı olmaktadır. Eğer siz de ekonomi alanında uzman ve yatırım piyasasına hakim profesyonel kişilerden yatırım desteği almak istiyorsanız, Sevda Atakara’yı tercih edebilir ve bilinçli bir şekilde yatırımlarınızı oluşturabilirsiniz.

 

Sevda Atakara Güvenilir mi?

 

Sevda Atakara güvenilir mi sorusunun yanıtı, Atakara’nın öngörüleri doğrultusunda hareket etmeyi planlayan yatırımcı ve yatırımcı adayları tarafından merak edilmektedir. Atakara, alanında pek çok eğitim almış ve kendini geliştirmiş bir yatırım uzmanıdır. Bilgi birikimi ve teknik analiz becerisini birleştirerek yapmış olduğu öngörüler, uzun yıllardır pek çok yatırımcının anaparasını arttırmasını sağlamıştır. Kısaca özetlemek gerekirse; yatırım dünyasında tavsiyeleri ve öngörülerine en çok güvenilebilecek isimlerden bir tanesi Sevda Atakara’dır. Sevda Atakara’nın yatırım yaparken dikkat edilmesi gerekenler hakkında verdiği bilgiler de göz önünde bulundurulmalıdır.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.