DOLAR %
EURO %
ALTIN
BITCOIN %
İstanbul
°

KALAN SÜRE

Canik Belediyesi’nden Öğrencilere Tatil Armağanı

Canik Belediyesi’nden Öğrencilere Tatil Armağanı

ABONE OL
Kasım 11, 2022 21:24
Canik Belediyesi’nden Öğrencilere Tatil Armağanı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Canik Belediyesi düzenlediği çekilişle öğrencileri sinema ile buluşturuyor.

Canik Belediyesi 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı birinci orta tatil devrinde düzenleyeceği çekiliş programıyla çocukları öğrencileri sinema ile buluşturacak. Canik Belediyesi’nin toplumsal medya hesapları üzerinden ‘Filmi Seçmek Sizden Sinema Bileti Bizden’ başlığı altında düzenlediği ankete katılan öğrencilerin belirlediği ‘Aslan Hürkuş Misyonumuz Gökbey’ sineması sinemada fiyatsız olarak izlenecek.

“Çocuklarımız sineması kendileri belirledi”

Öğrencilerin sineması kendilerinin seçtiğini tabir eden Canik Belediye Lideri İbrahim Sandıkçı, “İlimizdeki ilkokul ve ortaokul öğrencilerine yönelik orta tatil devrinde düzenleyeceğimiz çekilişle onları sinemayla buluşturuyoruz. Canik Belediyemizin toplumsal medya hesapları üzerinden gerçekleştirdiğimiz anketle çocuklarımız gitmek istedikleri sineması kendileri belirledi. Onların seçmiş olduğu ‘Aslan Hürkuş Vazifemiz Gökbey’ sinemasını sinemada daima birlikte izleyerek orta tatil devrinde hoş bir anı bırakmış olacağız” dedi.

“Halkımızı aktiflerle buluşturmaya devam edeceğiz”

İlçede çocuklara ve gençlere yönelik kültür ve sanat aktiflikleri düzenlemeye devam edeceklerini belirten Lider İbrahim Sandıkçı, “İlçemizde çocuklarımıza ve gençlerimize yönelik kültür ve sanat aktiflikleri düzenlemeye devam ediyoruz. Ulusal şuur, kıymetler eğitimi ve toplumsal sorumluluk hususları başta olmak üzere tiyatro, söyleşi, sinema ve daha birçok manalı etkinliklerle onları bir ortaya getiriyoruz. Çocuklarımız ve gençlerimiz başta olmak üzere ilçemizdeki tüm halkımızı manalı, kendilerine hitap eden aktiflerle buluşturmaya devam edeceğiz” biçiminde konuştu.

Canik Belediyesi tarafından düzenlenen çekilişle 200 öğrenci fiyatsız bir biçimde sinemada ‘Aslan Hürkuş Misyonumuz Gökbey’ sinemasını izleyecek. Müracaatların Canik Belediyesi toplumsal medya hesapları üzerinden yapıldığı çekilişin son iştirak tarihi 11 Kasım 2022 olduğu belirtildi. Çekiliş sonuçlarının, aktiflik yer ve tarihinin 14 Kasım 2022 tarihinde belediyenin toplumsal medya hesapları üzerinden ilan edileceği bildirildi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.