Site icon Tarımsal Haberler – Haberler – Son Dakika Haberleri

Call of Duty Çağdaş Warfare II birinci davayla karşı karşıya

Oyunların görselleri güzelleştikçe artık oyun içi yerler gerçeği ile birebir ayrıntılara sahip olmaya başlıyor. Bu gerçekçilik vakit zaman geliştiricilerin başını ağrıtabiliyor. Call of Duty Çağdaş Warfare II önemli bir meselede karşı karşıya.

Call of Duty MW II sıkıntılı

Call of Duty Çağdaş Warfare II oyunu içerisinde yer alan Amsterdam The Conservatorium Hotel işletmecileri, bundan pek mutlu değil ve müsaade almadan harita içerisine entegre edildiklerini argüman ediyor.

Aslında Call of Duty oyununda isim hakkı davalarından kaçınmak için yerlerin isimleri değiştiriliyor lakin The Conservatorium Hotel oldukça tanınır bir biçimde bırakılmış. Üstelik bir taarruz sonrasında otelden dumanlar çıktığı görülüyor.

Otel işletmesi oyun içerisinde kendilerinden müsaade alınmadan binanın yerleştirildiğini ve tüzel süreç başlatacaklarını bildirdi. Ayrıyeten The Conservatorium Hotel kesinlikle şiddet oyunlarını desteklemiyor ve bu cins oyunlar işletmenin temel pahaları yansıtmıyor.

Masaüstü ve konsollar için satışa çıkan Call of Duty Çağdaş Warfare II, PlayStation mağazasında serinin en uygun çıkış yapan oyunu oldu. Ayrıyeten Steam üzerinde 260 bin oyuncu sayısını da geçmiş durumda.

Exit mobile version