DOLAR %
EURO %
ALTIN
BITCOIN %
İstanbul
°

KALAN SÜRE

Brand Week Istanbul’un onur konuğu Demet Akbağ olacak

Brand Week Istanbul’un onur konuğu Demet Akbağ olacak

ABONE OL
Kasım 1, 2022 21:45
Brand Week Istanbul’un onur konuğu Demet Akbağ olacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bu yıl 10’uncusu gerçekleşecek Brand Week Istanbul’un onur konuğu ünlü oyuncu Demet Akbağ olacak. Yılın en ilham verici haftası Brand Week Istanbul, 7-11 Kasım tarihleri ortasında Şiddetli PSM’de kapılarını açacak.

Dünyanın yaratıcı başkanlarını bir ortaya getiren Brand Week Istanbul “Time to Reset” temasıyla yaratıcı sanayileri ve markalar dünyasını Şiddetli PSM’de buluşturuyor. 7-11 Kasım tarihleri ortasında gerçekleşecek aktifliğin bu yılki onur konuğu ünlü oyuncu Demet Akbağ olacak. Deneyimli oyuncu, 9 Kasım tarihinde Inspiration Hall’de “Sanatçının Reset Sistemi Empatidir” başlıklı konuşmasını gerçekleştirecek.

“Pandemide duraklayan hayatımızda yeni başlangıçlar yapıyoruz. Bu yüzden, vakit artık sıfırlanma zamanı…” diyen Brand Week Istanbul, irtibattan ticarete, kültürden iktisada geleceği üzerine inşa edeceğimiz trendleri, yarına istikamet verecek tüm gelişmeleri alanında uzman isimlerle ve araştırma sonuçlarıyla ele alacak. Onur konuğunun Demet Akbağ olduğu aktiflikte İlber Ortaylı, Sertab Erener, Şenol Güneş, Pınar Deniz ve Haluk Levent üzere akademi, spor ve sanat topluluğundan birçok kıymetli isim sahne alacak.

Demet Akbağ’ın onur konukluğuna ait açıklamalarda bulunan MediaCat Genel Yayın Direktörü Pelin Özkan, “Demet Akbağ ülkemizin çok kıymetli kıymetlerinden biri. Yeteneğiyle, çalışkanlığıyla ve duruşuyla kendini ispat etmiş çok güçlü bir bayan. Birebir vakitte bu istikametiyle ülkemizdeki bayanlar ve bilhassa kız çocukları için büyük bir örnek. Bu yıl 10’uncusunu düzenlediğimiz Brand Week Istanbul’da kendisini onur konuğu olarak ağırlamaktan gurur duyuyoruz. Pandemide duraklayan hayatlarımızda yaptığımız yeni başlangıçları konuşacağımız Brand Week Istanbul’da alanında uzman birçok kıymetli ismi dinlemeyi sabırsızlıkla bekliyoruz.” dedi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.