Site icon Tarımsal Haberler – Haberler – Son Dakika Haberleri

ASRock’tan kasa içerisine LCD ekran

Genelde ikinci ekranlar monitör, akıllı telefon, tablet yahut dizüstü yanına çeşitli işleri aktarmak için kullanılıyor. ASRock ise insanların kasa içerisinde de bir LCD ekrana gereksinimi olabileceğini düşünmüş.

ASRock kasa ekranı

ASRock daha evvel eDP kontağı bulunan anakartlarını tanıtmış lakin çok yaygın olmayan bu ilişkinin ne işe yaradığı anlaşılamamıştı. Bu hafta firma eDP üzerinden kasa içerisine entegre edebileceğiniz bir LCD ekran duyurdu. Ekranı kasanın yan kısmına taktıktan sonra üzerine şeffaf paneli yerleştirmeniz gerekiyor.

13.3 inçlik IPS LCD ekran Full HD çözünürlüğünde ve 60Hz tazeleme suratına sahip. 300 nit parlaklık ile ortalama bir kullanım deneyimi sunuyor. 300.26 x 193.01 mm ölçülerinde olan panel ASRock Z790 LiveMixer, Z790 Pro RS/D4, Z790M-ITX WiFi, Z790 Steel Legend WiFi, Z790 PG Lightning, Z790 Pro RS, Z790 PG Lightning/D4, H610M-ITX/eDP ve B650E PG-ITX WiFi anakartlar ile uyumlu.

Ekran kıymetli istatistikleri gösterdiği üzere ikinci ekran olarak da kullanılabiliyor. Bilhassa masaüstüne ikinci monitör eklemek istemeyenler için alternatif bir tahlil olabilir. ASRock şimdi kasa ekranının fiyatını açıklamadı.

Exit mobile version